/* google analytics */

Aquest final de 2018 i inici de 2019 a la Cambra de la Propietat Urbana de Reus estem realitzant una campanya de comunicació multicanal per tal de donar-nos a conèixer entre la població del Baix Camp.

L’objectiu estratègic de la campanya és donar a conèixer els principals serveis de la Cambra amb la finalitat d’atreure nous usuaris.

La campanya va començar el mes d’octubre passat a través d’anuncis a doble pàgina a les revistes “VIU HABITATGE” I “FEM CAMBRILS” en els quals parlem dels serveis de administració de finques i gestió de comunitats.

Aquest mes de gener l’hem començat amb una campanya de MUPIS a la ciutat de Reus. En total s’han contractat 60 cares que, durant dues setmanes, mostraran als ciutadans de Reus que la Cambra és “molt mes del que imaginen”, sobretot en gestió de comunitats.

L’última acció de comunicació que es durà a terme durant aquesta campanya serà el repartiment de 60.000 postals, vivenda a vivenda, per tal de oferir els serveis de la Cambra en materia de gestió de comunitats, sector en el qual la Cambra és líder indiscutible. Aquesta campanya es durà a terme a Reus, Cambrils, Vilafortuny, Riudoms, Montbrió, Mont-roig del Camp, Miami Platja i Riudecols.

 

Serveis als Propietaris i Comunitats de propietaris

Comunitats de propietaris

Assessoria legal i defensa jurídica

Assegurances

Administració de finques i patrimonis

Fiances

Contractes de lloguer i altres

Compravenda i lloguer

Assessoria i gestió fiscal

Cèdules d’habitabilitat i certificacions energètiques