/* google analytics */

No es pot atribuir cap responsabilitat a la Comunitat a títol de culpa, doncs l’únic responsable de la caiguda és el propi copropietari que es trobava en estat d’embriaguesa.


Així ho estableix una sentència de l’Audiència Provincial de Bizkaia, determinant que el finat s’adreçava al seu domicili pujant per les escales de l’edifici quan hi va caure i es va precipitar en el buit des del replà, després de trencar el vidre d’aquest.

La responsabilitat és imputable única i exclusivament a l’esmentat copropietari, qui tenint més que probablement afectades les seves facultats cognitives per l’alcohol ingerit amb anterioritat, no va controlar suficientment els seus moviments, essent per tant, la causa directa de la caiguda i de la consegüent precipitació en el buit, la pròpia conducta del finat.


És una informació elaborada pel Departament de Gestió de Comunitats de Propietaris de la Cambra de la Propietat Urbana de Reus.

Para llegir el contingut íntegre de la Sentència de l’Audiència Provincial de Bizcaia, de 24 de gener de 2019, pots clicar aquí.


Font: Consejo General del Poder Judicial. Audiència Provincial de Bizkaia. Secció 5a. Sentència de 24 de gener de 2019, Núm. 22/2019. Ponent: HUERTA SANCHEZ, Maria Elisabeth.

Serveis als Propietaris i Comunitats de propietaris

Comunitats de propietaris

Assessoria legal i defensa jurídica

Assegurances

Administració de finques i patrimonis

Fiances

Contractes de lloguer i altres

Compravenda i lloguer

Assessoria i gestió fiscal

Cèdules d’habitabilitat i certificacions energètiques