/* google analytics */

Segons ha declarat avui el ministre d’Economia en el Ple del Congrés, la moratòria de la suspensió de les execucions hipotecaries per a famílies vulnerables es prorrogarà dos anys, fins al maig de 2019.

El Govern elaborarà amb els diferents grups parlamentaris un Real Decret llei que prorrogui la moratòria antidesnonaments, canviant alguns requisits sobre les famílies amb fills menors.

Actualment es paralitzen els llançaments en llars amb fills menors de 3 anys, edat que podria ser ampliada per a què la suspensió de llançaments no afecti solament a famílies amb fills d’aquesta edat.

La moratòria antidesnonaments per a famílies vulnerables venç el 15 de maig d’aquest any 2017 i el ministre De Guindos ja va anunciar al gener que s’ampliaria aquesta mesura que s’inclou en el Plan de Vivienda 2018-2021.

El ministre ha assenyalat que amb les mesures aprovades pel Govern per a fer front a situacions de vulnerabilitat, s’han suspès més de 24.000 llançaments, s’han registrat més de 7.000 dacions en pagament, 46.000 famílies s’han acollit al codi de bones pràctiques impulsat pel Govern, s’han aprovat 38.500 reestructuracions de deute, s’han subscrit més de 7.000 dacions en pagament i el fons social d’habitatges ha realitzat més de 7.000 contractes.


Si vols més informació sobre aquesta notícia clica aquí.

Font: Agencia EFE i Serveis Jurídics de la Cambra de la Propietat Urbana de Reus.

Serveis als Propietaris i Comunitats de propietaris

Comunitats de propietaris

Assessoria legal i defensa jurídica

Assegurances

Administració de finques i patrimonis

Fiances

Contractes de lloguer i altres

Compravenda i lloguer

Assessoria i gestió fiscal

Cèdules d’habitabilitat i certificacions energètiques