/* google analytics */

El Ple del Congrés dels Diputats va aprovar ahir, 14 de març, admetre a tràmit la Proposició de Llei presentada pel PDeCat per agilitar les accions de desnonament davant ocupacions il.legals d’habitatges.

Aquesta proposició de Llei preveu la modificació de la Llei d’Enjudiciament Civil per tal d’accelerar els terminis en els desnonaments davant les ocupacions. Actualment els tràmits per a la recuperació de les cases és molt lent.

Segons declara la diputada Lourdes Ciuró, aquesta proposició va adreçada a protegir els petits propietaris o persones que visquin en un habitatge social adjudicat, i que han vist okupada casa seva de forma il.legal.

La proposició de Llei pretén que qui ocupi il.legalment un habitatge hagi de desallotjar-lo per ordre judicial immediatament, llevat que acrediti en un curt termini un títol de propietat o lloguer que l’habiliti per romandre-hi.

Aquestes mesures no es podrien aplicar per a desallotjar persones que impaguen les rendes de lloguer o les quotes hipotecaries, ni tampoc s’hi podrien acollir els grans tenidors de finques.


Si vols accedir al text íntegre de la Proposició de Llei, clica aquí.
Font: Congreso de los Diputados i Serveis Jurídics de la Cambra de la Propietat Urbana de Reus.

Serveis als Propietaris i Comunitats de propietaris

Comunitats de propietaris

Assessoria legal i defensa jurídica

Assegurances

Administració de finques i patrimonis

Fiances

Contractes de lloguer i altres

Compravenda i lloguer

Assessoria i gestió fiscal

Cèdules d’habitabilitat i certificacions energètiques