/* google analytics */

El TSJ de Navarra en la recent sentència de 27 de juny condemna a un Ajuntament a allunyar d’un edifici d’habitatges la carpa jove que s’instal.la cada any per les festes majors.

Vulneració drets a la intimitat personal i familiar i a la inviolabilitat del domicili:

El Tribunal considera que la comunitat de propietaris afectada per la instal.lació d’una carpa jove durant les festes majors, veu vulnerats els drets dels veïns denunciants a la intimitat personal i familiar i a la inviolabilitat del domicili.

Explica la sentència que els veïns venen suportant nivells excessius de soroll des de l’any 2012 per una instal·lació tan pròxima als habitatges dels afectats.

Mesures obligades: límit de decibelis; allunyament de la carpa jove; i establiment d’horaris:

D’aquesta forma, l’Ajuntament en qüestió ha estat condemnat a adoptar les mesures necessàries perquè les festes se celebrin amb respecte dels habitants de la comunitat de propietaris afectada, i haurà d’establir els límits necessaris tant pel que fa als decibelis, com respecte l’emplaçament de la carpa; com també els horaris i demés circumstàncies que incideixin en la tranquil·litat i descans dels veïns durant la nit.


Si t’interessa el contingut íntegre de la Sentència del TSJ de Navarra de 27 de juny de 2017, clica aquí.

Font: Consejo General del Poder Judicial; i Serveis de Gestió de Comunitats de Propietaris de la Cambra de la Propietat Urbana de Reus.

Serveis als Propietaris i Comunitats de propietaris

Comunitats de propietaris

Assessoria legal i defensa jurídica

Assegurances

Administració de finques i patrimonis

Fiances

Contractes de lloguer i altres

Compravenda i lloguer

Assessoria i gestió fiscal

Cèdules d’habitabilitat i certificacions energètiques